Kauneutta kaikkialle kehoon

Ripsienpidennykset, jalkahoidot ja muut hohdokkaat hoidot salongissamme Helsingissä

Helsingin Malmilla sijaitseva Kauneussalonki La Coco tarjoaa sinulle kauneutta kirkastavia ja oloa virkistäviä hoitoja. Teemme ripsienpidennykset, geelilakkaukset, jalkahoidot ja monet muut hoidot laadukkailla ja turvallisilla tuotteilla. Varaa aika, istu tuoliin ja astut ulos ihanassa olossa, joka näkyy ja tuntuu.

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset nipistävät kauneusrutiineihin kuluvasta ajasta ison osan pois. Teemme sekä klassisia pidennyksiä että volyymipidennyksiä, joilla saadaan kestävä ja näyttävä, mutta silti luonnollinen lopputulos. Klassisessa tyylissä omaan ripseen lisätään yksi ripsikuitu, kun taas volyymiripsiä tehtäessä yhteen ripsikuituun voidaan kiinnittää useampi ripsikuitu. Lopputuloksena ovat tuuheat ja upeat ripset.

Geelilakkaukset

Geelilakkaus tehdään oman kynnen päälle ja kovetetaan lakkauksen jälkeen. Lakkaus kestää kauniina jopa 2-3 viikkoa, ja se voidaan tehdä sekä käsiin että jalkoihin. Valitse monista väreistä suosikkisi tai perinteinen ranskalainen lakkaus.

Kulmien ja ripsien värjäykset

Ammattilaisemme muotoilee kasvoihisi sopivat kulmat. Kulmien värjäyksellä kasvoihin saadaan ilmettä, ja samalla teet yhden rutiinin vähemmän aamun meikkausoperaatiossa.

Jalkahoidot, käsihoidot ja vahaukset

Jalat ja kädet hoidetaan terveeseen ja kauniiseen kuntoon Kauneussalonki La Cocon tiloissa Helsingissä. Iho pehmenee ja virkistyy, askelkin käy kevyemmin hoidetuilla jaloilla. Myös käsien iho uudistuu kynsiä myöden. Siloinen lopputulos saadaan, kun jalat vielä vahataan. Karvanpoisto voidaan tehdä myös monille muille kehon alueilla.

Kasvohoidot

Kosteuttava pikkakasvohoido- alkupuhdistus, kuorinta, kosteuttava naamio, loppuvoide

Hemmottelu kasvohoido- alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio, seerumit, hoitovoideet

Täydellinen kasvohoido- alkupuhdistus, ihon tutkiminen, kulmien siistiminen, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, tehoaine, hieronta, naamio, hoitovoide

Ultraäänipuhdistus- alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, yksittäisen mustapäiden poisto, naamio, hoitovoide

Hoidojen eri osioita käytettään asiakaslähtöisesti tarpeen mukaan.

Kysy lisää ripsienpidennyksistä, lakkauksista tai muista hoidoista!

Varaa aika tästä >>

Kauneussalonki La Coco

   Torikatu 3, 00700 HELSINKI

   0400 800 532

   info@kauneussalonkilacoco.fi

www.kauneussalonkilacoco.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa